Personvernerklæring

Varme Consult AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og vannbåren oppvarming. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og vannbårne systemer på østlandet. Ta kontakt med oss påpost@varmeconsult.no, eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

Varme Consult AS forholder seg til GDPR som gjelder fra og med 25.mai 2018.

Denne personvernerklæringen omhandler hvilken informasjon vi lagrer, og hva som er formålet med informasjonen.

Denne personvernerklæringen gjelder for Varme Consult AS sine nettsteder. Varme Consult AS (organisasjonsnummer 817 964 982) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden www.varmeconsult.no. For andre steder som driftes av oss, vennligst ta kontakt.

Varme Consult AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Navn på person/Firmanavn
– Privat adresse/Firmaadresse/fakturaadresse
– Kontaktperson
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Varme Consult AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema.
– Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste.
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider.
– Ved påmelding til arrangementer.
– Når man laster ned dokumenter fra våre nettsider.
– Ved påmelding for mottak av eksempelvis nyhetsbrev og lignende.

Formålet med informasjonen som innhentes:

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester.
– For å kunne sende relevant informasjon.
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester.
– For å lagre vesentlige opplysninger i forbindelse med service, reklamasjoner og garantier for produktet ditt

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Informasjon innhentet gjennom skjema på Varmeconsult.no lagres i vår database. Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Varme Consult AS benytter underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden.

Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Varme Consult AS.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mottar eksempelvis nyhetsbrev fra oss, vil du alltid ha mulighet til å melde deg av slik at du ikke lenger får markedsrelatert informasjon fra oss. Kritisk informasjon vedrørende kundeforhold, produktopplysninger, tekniske problemer osv. er ikke mulig å melde seg av.

Dersom du mener at Varme Consult AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

 

Vår Kontaktinformasjon:

Varme Consult AS

Smiløkka 6B

3173 Vear

Tlf. 92 12 00 50

post@varmeconsult.no

NIBE-logo-300x66            vaillant-logo            ctc web1         Tyrro-logo-su-linijom         OSO logo

Varme Consult AS

bronnpark5

Varme Consult AS er en varme-entreprenør, og har Bergvarme i fokus! Vårt virksomhetsområde er varmeanlegg, Bergvarme, og oppgradering av varmesentraler. Varme Consult har spesialisert seg på Bergvarme løsninger for Bolig, Næringsbygg og Boligsameie. Vi leverer styring og overvåking til fyringsanlegg med vannbåren varme. Varme Consult bidrar med produkter og løsninger som gir lavere energikostnader, bedre kontroll på driften og markedstilpasning for å oppnå lavest mulig energikostnader. Vi tilbyr også service til alle typer varmeanlegg. Våre medarbeidere har lang erfaring med varmepumper, energiteknikk og fyring.

Varme Consult AS har sentral godkjenning.

KONTAKT OSS

Ditt navn

Din E-mail

Telefon

Emne

Din Melding