HVAC system Design

Ingeniørene ved Varme Consult AS , har lang erfaring i utforming av oppvarming, ventilasjon og air condition systemer, som inkluderer automatiserte alternativer, som overvåking og styring.
Vi leverer HVAC design både for nybygg, og energiøkonomiserer eksisterende anlegg. Vi ser mot fremtiden, med formål å gjøre vårt design av tekniske systemer, tilpasset for å møte kundenes behov og økonomiske situasjon. Det er viktig for oss at investeringen blir brukt på en mest mulig effektiv måte, og så raskt som mulig leverer den forventede avkastningen, uansett størrelse på prosjekt.

ENERGIØKONOMISKE LØSNINGER

Hovedmålet i vårt selskap er energibesparende løsninger for alle byggtyper . Vi leverer tjenester innen fagområdene bygg oppvarming, ventilasjon, air condition, automatiseringssystemer og byggeledelse. Varme Consult AS har opparbeidet seg et rykte som en innovatør, i å oppnå kostnadseffektiv og langsiktig energiøkonomi fra HVAC-systemer, gjennom teknisk innovasjon og effektive hjelpeprogrammer.

Ditt navn

Din E-mail

Telefon

Emne

Din Melding

HVAC AUTOMASJON SYSTEM DESIGN

Alle moderne oppvarming, ventilasjon og air condition systemer blir installert med automatiserte kontrollsystemer, som kalles bygg management system (BMS). I dette systemer kan også være integrert belysning, kraftsystemer, brannsentral og sikkerhetssystemer. For byggeiere vil automatiserte systemer reduserer driftskostnadene, og det er lett å vedlikeholde god komfort og energiøkonomi. Med HVAC automasjon systemer, er kunden i stand til å regulere luft parametere, redusere energiforbruket og hindre mulige alvorlige feil ved å monitorere system.
Vi designer, produserer og installerer selv HVAC automasjon systemene.

INSTALLASJON

Varme Consult AS, er en totalleverandør av varme og HVAC systemer, med tilhørende automasjon. Vi leverer “nøkkelferdige” installasjoner. Av erfaring vet vi at installasjonstiden på bygget er svært viktig, så noen elementer av varme, ventilasjon, klimaanlegg og automatisering er pre-fabrikert ved Varme Consult sitt produksjonsanlegg. Denne strategien gjør det mulig å minimere installasjonstiden på stedet, og derved minimere kostnadene for installasjon på stedet.

HVAC – SERVICE

Varme Consult AS tilbyr vedlikehold av HVAC-systemer. For eiendomsbesittere kan vi tilby komplette løsninger – fra idé til vedlikehold.

banlogo1