NIBE Bergvarmepumpe

Varme Consult AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og varmepumper. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og varmepumper på østlandet. Ta kontakt med oss påpost@varmeconsult.no, eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

NIBE Bergvarmepumper –Se produktbrosjyre

NIBE F1255 får toppresultat i Den Svenske Energimyndighetens test og står som soleklar vinner i bergvarmepumpesegmentet >>

Med en NIBE bergvarmepumpe kan du senke dine energikostnader til oppvarming og varmtvann med inntil 80 %

Rundt omkring oss finnes energikilder i form av lagret solenergi som vi kan benytte til oppvarming av våre boliger. Men hvordan kan noen få plussgrader gi energi nok til oppvarming av en hel bolig?

Væske-vann varmepumper fra NIBE

En investering i varmepumpe for jord, sjø, berg eller grunnvann er en langsiktig investering for lavere oppvarmingsutgifter. Ingen andre alternativer gir like store besparelse. Man regner at en slik investering skal ha betalt seg innen 5-9 år, avhengig av strømpris og størrelsen på huset.

Vårt produktutvalg

NIBEs varmepumper er bygd på over 20 års erfaring, og NIBE regnes i dag som en av Europas største produsenter av varmeprodukter til villamarkedet.

NIBE-logo-300x66            vaillant-logo            ctc web1         Tyrro-logo-su-linijom         OSO logo