Vaillant Bergvarmepumpe

Varme Consult AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og varmepumper. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og varmepumper på østlandet. Ta kontakt med oss påpost@varmeconsult.no, eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

a4
Vaillant Bergvarmepumpe –Se Produktbrosjyre
Varmepumpen geoTHERM (VWS 61-171/2) benytter den naturlige og ubegrensede ressursen som jordvarme utgjør. Den kombinerer fleksibilitet og utvidelsesmuligheter med fremtidig sikkerhet i et effektivt og miljøvennlig varmesystem. Takket være de mange kombinasjonsmulighetene, er geoTHERM (VWS 61-171/2) perfekt dersom du ønsker å bygge ut oppvarmingssystemet i huset ditt eller dersom du ønsker å konvertere til fornybar energi, det være seg i små og store boliger eller hytter.Varmepumpen geoTHERM (VWS 61-171/2) har en integrert vekselventil som standard. Det gjør at du selv velger hvilken varmtvannstank som passer deg best. Takket være den integrerte energibalanseregulatoren er det svært enkelt å styre varmtvannsberedningen.Og du kan også enkelt ettermontere solenergi med Vaillants store utvalg av tilbehør. Slik får du et varmesystem som vokser sammen med ditt behov og som er perfekt tilpasset dine egne ønsker.

Annen viktig informasjon

  • Produseres i fem størrelser: VWS 61 med 6 kW, VWS 81 med 8 kW, VWS 101 med 10 kW, VWS 141 med 14 kW, VWS 171 med 17 kW
  • Mål: H 1200 x B 600 x D 840, dybde uten søyle (installasjonsmål) 650 mm
  • Mulighet for elektronisk oppvarming vi 6 kW el-kolbe (4 kW i 230V utførelse)
  • Førsteklasses varmepumpekompressor med ti års materialgaranti

NIBE-logo-300x66            vaillant-logo            ctc web1         Tyrro-logo-su-linijom         OSO logo