Vaillant Luft-Vann varmepumper

Varme Consult AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og varmepumper. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og varmepumper på østlandet. Ta kontakt med oss påpost@varmeconsult.no, eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

 Vaillant Luft til Vann –Se Produktbrosjyre

geoTHERM plus (VWL) er det riktige komplettsystemet dersom man ønsker å bruke luft som varmekilde på best mulig måte. Luft/vann-varmepumpen gir topp effekt, komfort og driftssikkerhet. Med geoTHERM plus (VWL) varmer du komfortabelt opp eneboligen din selv om det er ekstremt kaldt. Takket være den integrerte varmtvannsberederen på 175 liter i rustfritt stål, håndterer systemet hele varmtvannsberedningen. De integrerte, høyeffektive pumpene (energiklasse A) sørger for svært energigjerrig drift.

Utedelen er svært støysvak og har en sikker konstruksjon, slik at selv ikke de aller mest nysgjerrige barna kan skade seg på den. Installasjonen er enkel og man kan plassere utedelen der den er minst i veien.

Annen viktig informasjon  

  • Produseres i tre størrelser: VWL 62/3 S med 6 kW, VWL 82/3 S med 8 kWog VWL 102/3 S med 10 kW
  • Værstyrt energibalanseregulator med grafisk visning av miljøgevinst
  • Førsteklasses varmepumpekompressor med ti års materialgaranti
  • Prisbelønnet med red dot Design Award

            vaillant-logo